Наставникът на Черно море Никола Спасов за пореден път изказа благодарност към ръководството на тима, затова че е подкрепян от началото на сезона досега.

“В много важен момент ръководството ми създаде необходимия комфорт, който се предаде и на играчите. Това се оказа преломният момент за нашето добро представяне в края на полусезона. Нямам съмнение относно подкрепата на ръководството към мен”, коментира Никола Спасов.

Той определи представянето на тима през есента като добро: “Нямахме време за селекция, правехме я в движение. След едно достойно представяне в турнира Интертото, където записахме 2 победи и 2 загуби, дойде старта на първенството, където не започнахме добре. От 6 мача инкасирахме 4 загуби, едно равенство и спечелихме една победа. Радвам се, обаче, че в последните 9 кръга взехме това, което ни се полагаше, а и спечелихме и дербито срещу Спартак, като ги бихме на техен терен. Имаме 5 победи дотук, 5 равенства и 5 загуби и сме на само 4 точки от петия във временното класиране. Продължаваме и напред за купата”, завърши анализа си Спасов.