Наставникът на Черно море Никола Спасов, коментира след загубата от ЦСКА с 0:2, че това са възможностите на тима му. Специалистът призна, че в отбора има натрупана умора от двубоя за Купата на България срещу Калиакра, но допълни, че това не може да служи за оправдание за поражението.

„След като получихме два бързи гола още в началото, всички видяхте, че не успяхме да се върнем в мача. Смятам, че бяхме готови за тази срещата, но самото и развитие просто ни изненада и не съумяхме да направим нещо по-добро в този мач”, коментира Спасов.

„След отбелязването на двата гола изравнихме играта, но във фаза атака не успяхме да направим нищо съществено. Най-много съжалявам, че не успяхме да зарадваме тази публика, която беше препълнила стадиона днес.”

„Има и такива мачове, но на този етап това са ни възможностите. Има натрупана умора в отбора, но в никакъв случай не искам да се оправдавам с това. Просто има футболисти, които в определени моменти не показват това, което могат”, каза още наставникът на Черно море.