Старши треньорът на Черно море Никола Спасов изрази разочарованието си от нулевото реми, което отборът му направи с Марек във Варна.

„Страшно съжалявам за нулевия резултат. Мисля, че владеехме мача от първата до последната минута, контролирахме играта. Просто един малшанс преследва отбора ни – пропускаме, пропускаме и пропускаме. След като не реализирахме положенията си, нулевият резултат е напълно логичен. Това беше мач, в който наистина трябваше да вземем победата, но това наистина е футбол. Момчетата се раздадоха, направиха всичко възможно. Аз също. Съжалявам за загубата”, сподели наставникът.

„Публиката можеше да поддържа повече отбора, независимо от негативния резултат. Дано занапред да бъдат по-сдържани и да подкрепят истински отбора. За мен нямаше голям проблем, когато скандираха „оставка”, защото аз не съм на терена и не играя. Но не може, когато притискаме непрекъснато противника, публиката да се държи по този начин. Това влияе негативно на играчите. Когато се поддържа отбора, се стига и по-лесно до победата”, коментира Спасов

„Мисля, че не стояхме лошо на терена. Но явно има напрежение в отбора, заради липсата на точки. Ако ми се даде възможност, ще продължа да работя”, каза още треньорът на Черно море.