Новото попълнение на Ливърпул Николай Михайлов ще дойде утре в лагера на Левски в Правец за да почерпи вече бившите си съотборници за трансфера.

Вратарят, който днес става на 19 поддържа постоянна връзка с колегите си. Пръв му се обади още преди да подпише Георги Петков. Темата при сутрешното четене на вестниците беше само една – Ники Михайлов в Ливърпул.

Станимир Стоилов потвърди, че ще пробва в предстоящите контроли Лоран Льороа, т.е. шансовете нападателят да остане съществуват. Сходна е ситуацията и с бразилеца Елтон.

Тази сутрин шампионите направиха тренировка, в която тичането изобилстваше. Отборът продължава да е разделен на групи. Националите на България плюс Бензукан и Льороа тренираха отделно от другите футболисти. Младокът Симеон Иванов се готви по самостоятелна програма, тъй като до скоро бе контузен.

На тренировката се появи и шефът на детско-юношеската школа Руси Гочев, който проведе кратък разговор със Станимир Стоилов.

Запалянковци на Левски от Ботевград поканиха тима да присъства на учредяването на фенклуб Гунди. Събитието е в понеделник вечерта и част от левскарите ще уважат инициативата.