Легендата на"сините" Николай Илиев сподели обидата си, че от Левски са поискали да си плати карта за да гледа срещите на тима на ст. „Г. Аспарухов”.

„Отидох на „Леге” да си вземаабонаментна карта и Баждеков ми заяви, че ще трябва да си я платя, защото и Батков си плащал. От една година не съм стъпвал на стадиона, заяви Илиев.

"Не казвам, че тези, които сега са в управлението на Левски са послушници, но аз си казах моето мнение и какви са условията ми, за да работя на Герена. Надявам се, че всички тези промени са за доброто на клуба".

Той похвали треньора Станимир Стоилов за работата му на Герена и заяви, че негова е основната заслуга за успехите на клуба. По думите на бившия централен бранител, Стоилов е направил приличен отбор от играчи с доста ограничени качества.

"След това обаче всичко се срина. Нямам обяснение защо стана така, а мнението, че били презадоволени с успехи не може да е сериозно, защото те реално не са постигнали никакви успехи". Илиев не вярва, че мачове между Левски и ЦСКА могат да бъдат договорени и твърди, че ако това стане, трябва да забравим българския футбол.

"Има и друго. Вече нивото е толкова ниско, играчите са толкова слаби, че понякога те правят грешки, които те карат да си мислиш такива неща".