“Синята" легенда Николай Илиев и настоящ член на УС на ПФК Левски направи дарение на сдружение “Сини сърца”, представляващо негови вещи, които ще бъдат поставени в музея на клуба в Сектор А, съобщи официалният сайт на Левски.

Сдружение “Сини сърца” се ангажира с подредбата на наличните експонати и издирването на такива, които са в частни лица. Николай Илиев постави начало на дарителската кампания, чиято цел е да бъдат открити, поставени в музея и съхранени значими за историята на клуба предмети.

ПФК Левски и Сдружение “Сини сърца” горещо и сърдечно призовават всички левскари да подпомогнат инициативата по събирането и подреждането на едно място на най-голямата колекция от реликви, свързани с историята на нашия любим вековен клуб.

Напомняме ви, че юбилейната книга “100 години Левски” все още е на пазара, а приходите от нея отиват за изграждането и бъдещото поддържане на музея. Книгата може да намерите в клубния магазин на ул. Тодорини кукли 47 или във фейсбук страницата на Сдружението - https://www.facebook.com/sinisarca/

За контакти и повече информация относно експонати:

sini_sarca@abv.bg

+359879267747

+359888631073