Нападателят на Левски Николай Димитров продължава да очаква развитие в отношенията му с Арсенал. Той се готви с Левски в кипърския курорт Агия Напа и чака някой да му съобщи какво решение са взели „топчиите” за него.

 

Хичо бе на проби в тима от северен Лондон, а след това Арсен Венгер прати скаута Боби Бенет да го следи на подготвителния лагер на „сините” в Израел. Бенет даде положителна оценка за младока без да влиза в подробности. Оттогава от Левски чакат да получат от Арсенал отговор за младежкият национал.

 

Трайко Соколов, представител на мениджърската агенция „Танев”, който също бе в Израел и непрекъснато имаше разговори с Боби Бенет, вече заяви за Гонг, че сега остава всички да чакат решението на Арсен Венгер.

 

„Нито Лъчо Танев, нито от Левски ми казват дали има решение на Арсенал, с което те да са запознати. Аз не мога нищо да направя освен да продължавам да чакам и да се надявам, макар че остават часове до затварянето на трансферния прозорец. Продължавам да тренирам с Левски и ще играя със синята фланелка през пролетта, ако няма някакво развитие по моя въпрос”, коментира Николай Димитров.

 

От Левски и мениджърската агенция на Танев към този момент нямат информация Арсенал да са взимали каквото и да е решение по отношение на евентуален трансфер на Николай Димитров.