Талантът на Левски Николай Димитров разкри за Гонг, че продължава с футбола и когато се прибере вкъщи. Току що навършилият 20 години младежки национал е получил специално разрешение за домашен футбол от хазяина си.

 

„Продължавам да правя финтове вкъщи. Когато нямаме тренировка или тя е била без топка се прибирам и почвам. Нямам проблеми, защото хазяинът ми живее в съседния апартамент и ме подкрепя. Той е много за това, да стана добър футболист. Позволява ми да ритам вкъщи, даже да бия шутове. Левскар е и аз му давам пропуски, за да гледа мачовете на Левски”, откровено сподели крилото.

 

„Почерпих съотборниците, а сега съм събрал приятели и роднини. Всичко ще бъде мирно и тихо, защото имаме две тренировки на следващия ден”, каза още Димитров.

 

Футболистът известен и като Хичо заяви, че не смята да празнува в стил „Кишишев” или „Ричард”. „Ще го направя в мой стил”, рече надеждата от Левски.

 

Николай Димитров си пожела две неща навръх двайсетгодишнината си да заиграе в Барселона и да се види с Кристиано Роналдо.

 

„Вече видях Роналдиньо, сега остава да играя и срещу Кристиано Роналдо”, продължи Димитров.

 

Футболистът иска да се утвърди като основен играч в Левски през следващата година. Димитров призна, че няма да е лесно, защото в състава на Стоилов има много голяма конкуренция.

 

„Да ти кажа честно, амбициите ми не са свързани само с България. Барселона ми е любимият отбор и се надявам, някой ден да играя в испанското първенство”, допълни нападателят на Левски.

 

Димитров не спести и суперлативите си спрямо португалските младежи, които победи преди няколко дни.