Синият бестселър „Ние бяхме (в) Сектор Б” вече се продава и в Лондон. До подобно развитие се стигна след посещението на единия от авторите и издател на книгата, Милен Панайотов, в британската столица. На срещата му с част от нашите сънародници със сини сърца присъстваха момчета и момичета от различни райони на най-космополитния град в света – Барнет, Тотнъм, Воксхол, Уимбълдън и др.

Въпреки че от години живеят на хиляди километри от родината тези българи ежедневно са с „Левски”, продължават редовно да поддържат контакти помежду си и да споделят и радостите, и болките, свързани с любимия отбор. Неизменно го следват и при всички негови изяви в чужбина. Освен с книгата и автографи от авторите й, сините фенове от Лондон се сдобиха и с календари, шалове и фланелки на „Левски”. Специално за многобройните българи - фенове на ЛЕВСКИ в Лондон, а и в цяла Великобритания - "Ние бяхме (в) Сектор Б" ще се продава за цялата територия на Обединеното Кралство на цена от 8 (осем) британски паунда, включително доставката. Сънародниците ни от Албиона могат да я поръчат на levski.london@gmail.com,  nievsectorb@gmail.com или чрез добре познатата уебстраница на книгата www.ultrasbooks.com и тя ще им бъде доставена до посочен от тях адрес в Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия само за 8 британски лири.

Също така Милен Панайотов се срещна и с известния автор на „футболни” бестселъри Марк Уоръл (написал няколко книги за феновете на „Челси”, в които естествено присъстват добри отзиви за „Левски” и България).