Всички футболисти на Черноморец са здрави и нямат оплаквания след срещата с Рапид Виена, завършила наравно 1:1. Днес играчите на Красимир Балъков тренират по специална възстановителна програма.

Центърът Сенсимар предлага всичко за пълноценното възстановяване на състезателите и те се възползват пълноценно от това. Най-много работа в този ден имат рехабилитаторите Александър Александров, Христо Василев и Франк Арндт, които основно се грижат футболистите да са в добра кондиция след изиграната среща. Всички играчи след мач преминават и през клубния лекар д-р Харизанов, който консултира футболистите, ако имат оплаквания.

Единствено Ектор Гонсалес не участва в тренировките на отбора, поради леко разтежение, получено на тренировка по време на първия подготвителен лагер. Той прекарва по няколко часа на ден във фитнес залата на хотела и се подлага на специфични масажи, които да ускорят ликвидирането на проблема. Тези дни той ще започне бягания и до седмица – две ще бъде напълно готов за игра.

Всички останали играчи са в добро настроение, след като се представиха на ниво в контролата срещу именития си съперник през вчерашния ден. След днешния ден за възстановяване, отборът отново навлиза в стандартния си тренировъчен ритъм, като плановете на треньорския щаб са свързани с предстоящия в четвъртък труден двубой срещу евроучастника от северната ни съседка Динамо Букурещ.