Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски проведе днес среща с треньорското ръководство и водещите футболисти на тима. Това стана преди заниманието на играчите следобед. Темата беше загубата от Ботев с 0:1 в дербито и слабата игра на отбора. Стана ясно, че няма да има глоби за поражението.

"Питате ме за санкции за загубата в дербито. Аз санкции не налагам. Най-лошото в този мач беше, че нищо те играхме. В последната ни контрола срещу Оборище (Панагюрище) стояхме далеч по-добре. Да, този съперник е от "Б" група, но е добър отбор. А всички очаквахме да бъдем на ниво в дербито, а играхме много слабо. Загубата и слабата игра са най-голямото ни наказание. Защо тогава да се глобяваме. Надявам се играчите да се осъзнали сериозността на положението. Питайте и футболистите какво мислят по този въпрос", заяви Христо Крушарски.

"Проведохме откровен и мъжки разговор с г-н Христо Крушарски. Всички сме много разочаровани. Няма по-голямо наказание от това да загубиш от Ботев в дербито, глобите няма да решат нищо. Само от нас зависи да излезем бързо от това състояние. Съжаляваме, че разочаровахме нашите фенове. Все пак предстоят ни още много мачове и ще направим всичко възможно да се реваншираме пред тях", заяви капитанът на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров.

Локомотив (Пд) няма да играе контрола през тази седмица. Това стана ясно от тренировъчната програма на отбора през следващите 14, която бе обявена днес. "Черно-белите" нямат мач през тази седмица, след като по програма трябваше да играят с Литекс, който обаче бе изваден от "А" група.

Треньорското ръководство на "смърфовете" прецени, че съперник за такъв мач ще бъде намерен трудно и затова няма да бъде търсен, а играчите ще тренират. В четвъртък - 24 февруари те получиха почивен ден. /БТА


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS