Футболистите на Нефтохимик тренираха в Долно Езерово преди мача с Чавдар Етрополе от втория кръг на Б група. Играчите направиха едночасово интензивно занимание, след което старши треньорът Димчо Ненов определи група от 18 футболисти за първото домакинство на Лазур.

Радостното за бургазлии е, че всички играчи на нафтата са здрави и треньорът ще може да разчита на най-боеспособния състав за двубоя от втория кръг срещу амбициозния тим от Етрополе.

Според Димчо Ненов мачът е по-особен, тъй като е първо домакинство на отбора и то на стадион Лазур. Тимът е максимално мобилизиран да зарадва очакваните многобройни фенове на стадиона, като треньорът е убеден, че играчите ще се хвърлят в битката за трите точки с „горещи сърца и хладен разум”.

Касите на стадион Лазур ще отворят днес в 14 часа. Билетите са по 2 лева за всички сектори и 1 лев за ученици, студенти и пенсионери. ВИП местата на стадиона са с цени - 10 лв за Рекаро и 5 лева за ложи Изток и Запад.

Двубоят започва в 18 часа на стадион Лазур, а ръководството на Нефтохимик се обръща с молба към зрителите да си вземат по-рано билети или да дойдат на стадиона поне час преди началото на мача, за да се предотврати струпване на хора на билетните каси.

Групата на Нефтохимик за мача с Чавдар Етрополе: Божидар Стойчев, Цветан Димитров, Диян Молдованов, Юри Иванов, Диян Лефтеров, Галин Димов, Георги Хашев, Станимир Митев, Петър Патев, Любомир Божинов, Момчил Желев, Емануил Манев, Петър Колев, Владимир Бахъров, Станимир Андонов, Димитър Благов, Живко Петков, Румен Николов.