Старши треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матаушев заяви след победата над Черноморец, че когато има перфектно съдийство, могат да се получат хубави мачове.

„Един щастлив завършек на шампионата. Когато има такова перфектно съдийство, може да се получат хубави мачове. Радвам се, че публиката приветства това, което показахме”, коментира наставникът на Локомотив Пловдив.

„Аз съм много щастлив, защото не исках да отговарям на провокациите, но ние показахме, че говорим на терена и Локомотив е един от водещите отбори в България и се надявам да продължим да играем така и занапред. Здравко Лазаров се оказа много възлова фигура за нашия отбор през целия шампионат, но искам да благодаря на всички момчета”, добави старши треньорът на пловдивчани.

„В начало изпуснахме точки, които не заслужавахме да загубим, но и спечелихме точки, които не заслужавахме. Знам, че има само конкретна оферта за Карвальо от клуб от Катар. В края намерихме нашата игра и трябва да продължаваме да играем така. Голът на Дани Кики бе редовен и нямаше никаква засада”, каза още Неделчо Матушев.