Черни облаци надвиснаха над главата на Николай Йорданов. Ако името не ви говори нищо, за което изобщо не се притеснявайте, това е реферът, отрязал главата на ЦСКА в събота срещу Локо Сф.

Още след края на двубоя, Емил Костадинов изригна и се закани срещу Йорданов. Шефът Томов също каза позицията си, не я спести и наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов. Свикнали сме в подобни случаи да очакваме съответното наказание за виновника от страна на съдийската комисия. По всяка вероятност то ще бъде отстраняване от нарядите до края на сезона. Не е болка за умирачка, Йорданов е мъж /така ли?/ и ще го изтърпи.

Но НЕ! НЕ ПИПАЙТЕ СЪДИЯТА! Единствената честна постъпка от страна на БФС е да оставят Николай Йорданов. Защото евентуалното наказание по никакъв начин няма как да възмезди лидера в „А” група.

Оставете Йорданов да пореже яко в някой мач и Левски. Или пък Литекс и Славия. За Локо Сф ми е трудно да си го представя, но все пак може да се опита. Само така ще бъде справедливо. А рискът от реакцията на трибуните да си е изцяло за негова сметка!