Феновете на Левски са притеснени и объркани. Любимият им отбор не играе много добре и губи.

„Доброжелателите” на „сините” пък се опитват да задълбочат притесненията с „компетентни” коментари, как шампионите, освен, че ще сдадат титлата, ще отпаднат за Купата на България, а и няма да се класират за евротурнирите.

Повод не е силната игра на другите отбори, а резултатите на Левски в подготовката им. Стига се дотам, да виждат „сините” фенове заглавия от сорта – „Дублиращият тим на Динамо вкара три и се подигра на Левски”. Но това, че и българите са били с юноши никой не пречи да спомене.

Не казвам, че всичко е наред, но отборът работи и се готви за тежка пролет. Трябва време, за да се забравят Бардон, Йовов, Телкийски и Топузаков. Но нали с тях разликата с „червените” е 13 точки през есента. Сега се гради нов отбор. Стоилов се опитва да развива и младите. Това, че губят, може да им е от полза.

Феновте на Левски да отидат на стадион „Георги Аспарухов” в края на месеца и да видят с очите си как изглежда любимият им отбор. Сами да преценяват как играят и какво още трябва да се подобрява. Стават ли или не стават новите. Всеки сам за себе си да каже – това ли е отборът, който искам да виждам – и тогава да се радват или критикуват.

Защото Левски пак ще радва. Може да не е още с първия мач, но със сигурност ще е скоро.