Левски сломи ЦСКА благодарение на вратаря си. Дори треньорът на „червените“ Стойчо Младенов посъветва вечния си враг да пази Пламен Илиев. Медиите, често с леко пренебрежение, наричат стража на Левски „Пацо Тигъра“. Вече не е Тигъра, вече е Пламен лъвът. Илиев извади „сините“ в редовното време. Отчая ЦСКА и при дузпите.

След срещата на „Васил Левски“ вратарят на „сините“ не говори пред журналистите. Пламен Илиев не обича подобни изяви. В мразовития 19 декември той „приказваше“ на терена.

Левски изпрати много трудна година. Разочарованията бяха много, но финалният спринт на тима от „Герена“ си струваше. Тони Здравков, Елин Топузаков и Мариян Христов си заслужиха оставането в клуба. С характер и левскарски инат успяха да вдигнат Левски на крака.

Тепърва се задават много трудности, но по-генерален анализ ще предложим в следващите дни. Днес вниманието е резервирано за Пламен Илиев. Вратарят на Левски бе закотвен на пейката, но успя да се изправи. Все още младият играч на „сините“ пое по пътя на Митко Иванков, колкото и претенциозно да звучи. Публиката вече си има нов любимец, на всичкото отгоре, напълно заслужено.

На „синята“ врата имаше лъв, който отчая ЦСКА. „Червените“ доминираха в много моменти, ала тази игра е на голове. Двете дербита за Купата на България бяха постни от към попадения. 210 сухи минути. Крайният резултат не е нулев, а 7:6. Празникът е за „сините“ фенове, които и без това смятат, че седем е добро число!