Президентът на Локомотив Пловдив Левент Назифоглу изпрати молба до борда на директорите на клуба, в която иска да бъде освободен от заеманата от него длъжност. Информацията бе официализирана чрез сайта на фенклуба на черно-белите lporatala.net.

Като мотиви за желанието си турчинът посочва лични ангажименти и липсата на необходимото време и усилия за управлението на клуба.

Назифоглу препоръча на борда на директорите на свика във възможно най-кратък срок Общо събрание на акционерите, на което официално да бъде освободен от поста.

Също така стана ясно, че молбата ще бъде удовлетворена, тъй като функциите на президент и изпълнителен директор вече са поверени на Галя Топалова, която е сред сътрудниците на Назифоглу и досега също дейно участваше в управлението на акционерното дружество.


До Съвета на директорите на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936” АД със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, кв. Лаута, стадион Лаута

МОЛБА

От Левент Назифоглу, в качеството му на член на съвета на директорите на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936” АД.

Уважаеми госпожи и господа,

Моля да бъда освободен от заеманата от мен длъжност член на съвета на директорите на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936” АД, тъй като, поради прекомерна лична ангажираност, не съм в състояние да отделям необходимото време и усилия за управление на дружеството.

Моля, в най-къс срок, да бъде свикано Общо събрание на акционерите на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936” АД на което да бъде гласувано освобождаването ми от длъжност като член на съвета на директорите на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936” АД.

С уважение,
Левент Назифоглу