Локомотив Пловдив има възможност този сезон да завърши сред първите четири отбора в класирането на България, това заяви новият собственик на „черно-белитеЛевент Назифоглу.

„Честно казано, от десетина дни се чувствам като собственик на Локо Пд”, призна турският бизнесмен. „Както вече съм казвал, Емил Наков никога не ме е лъгал. Бях сигурен, че днес тази церемония по подписването ще стане факт. Продължаваме оттам, докъдето стигнахме преди 10 дни”, добави босът на пловдивските „железничари”.

„Г-н Наков не е искал да остава в управата на отбора и ние не сме му предлагали да работи с нас. Всички сме наясно, какво лято преживя Локомотив. Имахме много проблеми с трансферите и почти нямахме възможност да работим по този въпрос. Тази година ще бъдем на принципа „докъдето стигнем”, но аз мисля, че можем да играем за място сред първите четири в класирането”, заяви Назифоглу.

„Тази година разполагаме с доста млади и качествени футболисти и искаме да ги спечелим за нас заедно с треньорския щаб. Затова на тяхно място няма да търсим нови попълнения. Мисля по въпроса, дали да продължим договорите на някои играчи, но не смятам, че това може да се осъществи през август. По-скоро ние имаме нужда да се опознаем един друг”, каза турският бизнесмен.

Назифоглу съобщи, че до една седмица ще разкрие имената на хората, с които ще работи в ръководството на Локомотив.