Турският бизнесмен Левент Назифоглу отново е в играта за покупката на Локомотив Пловдив. Този път обаче топката се намира в собствениците на „чернобелите” Емил Наков и Таня Тасева. Партньорката на Назифоглу в България Галя Топалова заяви за Гонг, че до три дни ще има някаква развръзка около сделката, независимо, дали тя е положителна или отрицателна.

„В момента Наков и Тасева или по-точно техните адвокати трябва да изготвят предварителен договор с всички подробности. Ако този документ бъде одобрен от Назифоглу сделка вероятно ще има. Договорката е това да се случи до края на тази седмица”, коментира Топалова. Тя заяви, че е твърде вероятно най-после страните да седнат заедно на една маса и да преговарят. „До момента Левент, Тасева и Наков не са се виждали заедно. Назифоглу е говорил с тях по отделно. Има договорка обаче най-после да се съберат и да си кажат всичко както е, за да няма неясноти” допълни още Топалова.

В същото време обаче в типичен стил Наков отново даден заден ход. Той заяви днес, че има други приоритети, свързани с хотелите и ресторантите му и Локомотив е на заден план.

Рано тази сутрин Локомотив Пд замина за втория си подготвителен лагер в Банско. 25 футболисти се качиха в клубния автобус, водени от новия старши треньор Стефан Генов. В югозападна България „чернобелите” ще изиграят 3 контролни срещи, като първата е в сряда с Локо Мездра.