Ръководството на Локомотив Пд е на път да стане най-многолюдното в А група. Днес финансовият директор Иван Петлешков разкри какви ще бъдат новите назначения и как ще бъдат разпределени функциите на новите хора в клуба.

Генералът Йордан Димитров ще отговаря за спортно-техническите въпроси, а голяма е вероятността преговорите на Галя Топалова с Атанас Узунов и Едуард Ераносян да завършат с успех. Ако това се случи, бившият топрефер ще отговаря за школата и рекламната стратегия на „смърфовете”, докато изтърпяващият наказание Едо ще бъде консултант на Галя Топалова.

Освен това, почетен президент на клуба е Христо Бонев и по този начин управата на „черно-белите” ще наброява 6 души. Новата управленска стратегия предизвика недоволството на феновете, които отдавана призовават бизнесдамата да назначи един човек, който да отговаря за представянето на Локомотив.

Стана ясно, че новият треньор на вратарите Тодор Арсов е назначен на работа по желание на наставника Иван Маринов, като причина за това е висящият с 4 жълти картона Кирил Акалски. Маринов иска да се подсигури и Стоян Ставрев, който изпълняваше функциите на треньор на вратарите, да участва в заниманията пълноценно.