Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев, който започва футболната си кариера в Локомотив София, заяви, че е тъжен от това, което се случва при „столичните железничари“.

Както е известно, бъдещето на клуба е неясно, след като собствениците изявиха желание да извадят отбора от В група. За момента обаче тези декларации Петър Касев остават само намерения.

„Естествено, че ми е тъжно за Локо Сф. Близо 25 години съм бил там, като дете, юноша, мъжките формации. Това, което става, за мен е някаква пародия. Дано нещата постепенно да се оправят. Не го заслужава клубът. Не познавам собствениците, но от това, което виждам, те не са наясно с футбола, камо ли с клуба. Явно, че са попаднали на място, което не е за тях“, каза Стоев.

За ситуацията, в която се намира Бруно Рибейро в Лудогорец, Стоев каза: „Един треньор винаги е подвластен на резултатите. Когато няма такива, наставникът е бушонът, без значение кой е виновен. Просто явно Рибейро не бе наясно къде идва, а и тези, които го взеха, явно не са били наясно“.

Стоев отказа да коментира информацията на Гонг, че Едуард Ераносян ще поеме шампиона, но вметна, че той е специалист с качества, ставал шампион с Локомотив Пловдив.