Бившият изпълнителен директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов ще се завърне на Лаута като шеф на детско-юношеската школа заяви ген. Йордан Димитров, на среща с феновете на смърфовете.

По неговите думи бившият топ рефер ще отговаря и за рекламната стратегия в клуба. Самият Димитров пък щял да бъде спортно технически директор.

Той не отхвърли възможността и Едуард Ераносян да влезе в ръководството на клуба.

Атанас Узунов остана изненадан от тази изнформация. Пред Гонг той призна, че е възможно да се завърне на Лаута, но ще разговаря с Галя Топалова по въпроса едва, след като официално се раздели с Вихрен.

„Бих се завърнал в Локомотив само, ако в клуба има добра организация и ясно разпределени отговорности. За бъдещия ми пост въобще не сме водили разговорили”, каза още Узунов.

Йордан Димитров отказа да говори след днешната среща, но това направи председателя на фенклуба на Локомотив Пловдив Костадин Славов.

„Ние искаме човек, който да носи отговорността за представителния ни тим. Според нас най-подходящ за целта е Едуард Ераносян, защото е доказал, че може да справи с това. Странно защо господин Димитров ще бъде спортен директор, след като той няма опит на този пост. Другото, което не разбираме е защо, след като имаше вакум в ръководството на клуба, сега се назначават много хора наведнъж при положение, че има финансова криза в клуба. Къде е госпожа Топалова и защо тя не представя хората, които назначава на работа”, коментира Славов.