Голмайсторът на Славия Атанас Курдов празнува имен ден по време на лагера в Сандански. Юношата на Левски се съгласи да даде кратко интервю за Гонг между двете занимания на Милен Радуканов. Таранът отговори и на въпрос свързан с информациите от Италия, че Парма и Чезена проявяват интерес към голмайстора на „белите“.

„Пожелавам си да бъда жив и здрав. Другите неща ще си дойдат. Справям се добре с натоварванията по време на подготовката. Лично аз се чувствам добре. Малко е тежичко, но без тичане и подготовка, нещата няма как да се получат. По-късно ще започнем да трупаме и другите полезни качества. Искам аз и съотборниците ми да бъдем здрави и да направим по-добър полусезон от първия. Дано вървим нагоре“, отбеляза един от водещите голмайстори в А група.

„За мен не е проблем, че ще играя във втората седмица. Там остават по-слабите отбори, жалко че не успяхме да се класираме в първата седмица. Това е футболът, гледаме напред“, добави Наско Курдов.

Той коментира информациите, които се появиха в Италия, че е цел на Парма и Чезена. „Гледам да не обръщам внимание на тези работи. Ако имат сериозен интерес към мен, първо г-н Стефанов, ще разбере, а след това и аз. Защо не? Г-н Стефанов е човекът, който продава най-добре в България. Няма какво да си кривим душите, това го знаят всички. Моето желание е да играя силно за Славия, а след това да се стигне до трансфер в чужбина. За това работя“, завърши Курдов пред Гонг.