Зоран Златковски напусна отбора на Лудогорец. Договорът на македонеца изтича декември месец, но двете страни стигнаха до взаимна договореност за разтрогване на договора, тъй като Златковски не попада често в състава на Ивайло Петев. Футболистът не започна подготовка с Лудогорец, тъй като очакваше да бъде преотстъпен на друг клуб.

Нападателят се е срещнал с ръководството на клуба в лицето на Александър Александров, с когото са се разбрали договорът да бъде разтрогнат по взаимно съгласие.

Златковски вече е свободен агент. За Гонг той сподели, че има няколко възможности да продължи кариерата си в родната А група, но предпочита да потърси отбор в чужбина. „За мен е най-важно да играя, а титулярното ми място в Лудогорец не е гарантирано. Може би щях да играя като преотстъпен в някой отбор. Изненадах се от разговора с Александър Александров - разбрахме се да напусна клуба без никакви финансови претенции от тяхна страна. Малко са отборите като Лудогорец в България. Наистина нещата там се случват на високо ниво, всичко е точно и ясно. До няколко дни ще реша какво да правя и къде да продължа да играя”, каза Златковски.