"Смятам, че не е тайна за никого, че клубът не се управлява по най-добрия начин. Не може в една календарна година да сменят трима треньори", коментира бившият помощник-треньор на "армейците" Анатоли Нанков, предаде репортер на БГНЕС.

Нанков бе асистент на Стойчо Младенов до началото на тази година, но след това екипът бе освободен от собствениците на отбора. "Смятам, че не е тайна за никого, че клубът не се управлява по най-добрия начин. ЦСКА разполага с добри футболисти, направи се добра селекция през зимата, подсилиха се някои постове, но ЦСКА няма отбор. Това го виждат всички. Отборът не играе по най-добрия начин пред пролетта. Причините са комплексни, аз не искам да навлизам в подробности, защото не е коректно към сегашното треньорско ръководство", сподели Нанков, който бе гост на актуално студио "Дерби".

"Не може в една календарна година да сменят трима треньори. Това води до разводняване на нещата и видяхте, че ефектът е никакъв. При положение, че отборът се стабилизира през есента със Стойчо Младенов, все да играе добър футбол. Всички специалисти се съгласиха, че ЦСКА играеше най-добрия футбол, победи Левски, отстрани Лудогорец за купата. Пак стигаме до тези грешни решения на ръководството да се сменят толкова често треньорите", допълни Нанков и разкри, че е стигнал до споразумение със собствениците за задълженията към него.

"ЦСКА беше пример за подражание на всички клубове в България, като дисциплина, като организация, като всичко. Не е нормално всяка година ЦСКА да трепери за лиценза си, всяка година една мъка да вземеш лиценз. Имаше доста неизплатени заплати към мен, говори в порядъка към 6-7. Аз направих компромис, направихме споразумение със собствениците на ЦСКА във времето да се изплатят", обясни той. /БГНЕС