Турските инвеститори не са се отказали да поемат Локомотив Пд, това съобщи Емил Наков в специално интервю за Гонг. Наков е категоричен, че „черно-белият” клуб няма да се разпадне, няма опасност и да заприлича на ивайлодражевата мистерия от миналата година.

Съставът ще бъде запазен, няма да бъде продаден нито един футболист повече, а новият треньорски екип вече е подписал договори, категоричен е сегашният собственик. Той разкри още, че има и български фирми, готови да поемат Локомотив Пд.

„Смачкан съм”, каза Наков и потвърди, че излиза завинаги от футбола с думите: ”И в двора ми да играят, няма да ги гледам!”.

„Снощи говорих чрез преводач с господин Левент и той каза, че иска гаранции, че няма да има проблеми с феновете, това е препъни камъкът в случая. Имаше уговорка те да финансират лагерите на отбора, за да тече подготовката и засега това се изпълнява”, сподели още Емил Наков.

Шефът на тима разкри още, че има и други варианти за отбора: „Има една българска фирма, която проявява интерес, има и друга фирма, която желае съвместна работа с клуба.”

„Локомотив Пд няма да се разпадне”, категоричен бе Наков пред Гонг.

Цялото интервю с Емил Наков можете да чуете в звуковия файл.