Благодетелят на Пирин Емил Наков бе разочарован от загубата с 2:3 от Левски, въпреки отличната игра на домакините. Поражението утежни допълнително ситуацията в тима от Благоевград, който може да се окаже в зоната на изпадащите след изиграването на всички мачове от 25-ия кръг на А група.

„Съжалявам, че загубихме мача. Не знам какво са решили във футболния съюз, Дисциплинарната комисия, Съдийската комисия. Не знам те какво са решили, ясно че Пирин не е за Б група”, коментира Наков.

„Играхме добре не само в този мач, а и с Берое, което е кандидат за Европа. Мачовете със Славия и Локомотив София. Честитя победата на Левски, смятам, че е напълно заслужена. Пирин не е по-различен от повечето клубове в България. Явно като стачкуват и гладуват играят по-добре.”

„Благодарение на мъже като Иван Цветков отборът съществува. Тук имената не важат,а любовта към отбора. Виждате как играе той. Дойде тук с ясното съзнание да помогне на отбора да оцелее. Не само той, а и Бибишков, Коемджиев, Наков. Това са момчета, на които всички ние трябва да благодарим.”

„В провинцията и в град като нашия, няма как да се получат нещата без помощта на общината. Поздравявам ги, че искат да влязат в клуба. Мисля, че това е бъдещето”, сподели още бизнесменът.