Вратите на националния стадион "Васил Левски" ще отворят два часа преди началото на решителния втори мач от плейофа на  Шампионската лига между Лудогорец и Стяуа Букурещ.

 Точно в 19.45 часа ще започне пропускането на зрителите по  трибуните. Организаторите апелират към всички посетители да не  чакат последния момент, а да заемат местата си по-рано, за да се избегнат струпвания по входовете. Пропускателният режим ще  бъде сериозен заради мерките за сигурност и всички, които искат  да чуят химна на Шампионската лига, трябва да пристигнат на  стадиона по-рано.  

За да се гарантира сигурността на зрителите на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, ще се проверява  щателно за пиротехника и опасни предмети, както и за  транспаранти със забранени надписи. На стадиона ще има пунктове  за кетъринг, където ще се предлагат освежаващи напитки. С цел улесняване придвижването на посетителите градският  транспорт в София ще бъде с удължено работно време.

ПФК Лудогорец напомня на всички желаещи да посетят мача, че  всички каси на Националния стадион "Васил Левски" ще бъдат  отворени, като очакванията са повишен интерес към билетите в  последните часове преди мача. Над 15 000 билета са закупени до  момента.