Алея на славата ще правят на стадион „Лудогорец Арена”. Инициативата е на Областния футболен съюз. Според неговия председател Стефан Райчев целта е да се увековечи приноса на финансовите благодетели, ръководството и треньорите на шампиона и носител на Купата на България.

Десетима съпричастни към успеха на „Лудогорец” ще оставят отпечатъци от ръцете и краката си на Алеята на славата в Разград. Сред тях и една дама, Теменуга Газдова е директор на клона на „Биовет” в Разград, предприятието е част от компанията на Домусчиеви „Хювефарма”.

В Алеята на славата ще бъдат изписани имената и на: благодетелите на „Лудогорец” Кирил и Георги Домусчиеви, президентът на клуба Александър Александров, треньорът Ивайло Петев, неговият заместник Георги Дерменджиев, изпълнителният директор Ангел Петричев, административният директор Георги Караманджуков, треньорите от детската школа Ивайло Котев и Пламен Гетов.

Алеята на славата ще бъде открита през есента, а преди първото домакинство на „Лудогорец” същите десет човека ще получат златни медали за принос в развитието на футбола в Лудогорието – каза още Райчев. Като футболна администрация в региона ние отчитаме колко сериозни са промените в развитието на царя на спортовете за 30 месеца – аргументира се местният представител на БФС.