Топузаков, Йовов и Телкийски вече не са част от Левски. Ако Тотнъм не продаде Бербатов, това ще е трансферната новина на сезона.

„Сините” асове бяха изметени от Левски и сега е сигурно, че на стадион „Георги Аспарухов” ще е далеч по-тихо.

Няма да се чуват виковете на Христо Йовов след всеки отбелязан гол по време на тренировка. Отиде си футболистът, който вдигаше духа на останалите. Христо Йовов си позволяваше дори шеги на гърба на треньорите, но винаги го правеше по-симпатичен начин. Йовов даде много на Левски, сигурно е и взел… Публиката на „Герена” го харесваше и заради това, че е юноша на клуба.

Телкийски не беше от шумните футболисти, но всички го тачеха. Причината е ясна, роденият в Пловдив халф определяше играта на тима. Когато Мечо правеше силен мач, Левски неизменно печелеше. Димитър Телкийски е от малкото български футболисти, които знаят къде ще иде топката, когато я ритнат.

Стигаме и до Топузаков. По всички правила трябва с него да се започне подобен материал, но го оставяме за финал. Като десерт. Легендата на Левски Елин Топузаков. 12 сезона на „Герена”! Уникално постижение в тези години богати на всевъзможни футболни трампи. Във време, когато много играха първо за Левски, а после за ЦСКА, или обратното.

Защитникът е изиграл над 300 мача със „синята” фланелка. Абсолютен рекордьор по двубои в евротурнирите. Топузаков записа безброй победи като капитан на Левски. Не участва в срамните мачове срещу Тампере. Когато фактите говорят, останалите е добре да не се обаждат. И да не се правят на ощипани моми.

В съблекалнята на „Герена” има три свободни шкафчета. Три свободни фланелки!

Екипите с номера 11,10 и 21 ще тежат на следващите.