Наставникът на Левски Станимир Стоилов обяви, че Живко Миланов отпада от групата за мача с Локомотив София.

„Миланов няма да играе, по-късно ще разберете, каква е точната травма, като терминология. Вината основно си е негова, защото след като имаш проблеми трябва категорично да заявиш, че не можеш да играеш. Много пъти се получава така, че се нарушава комуникацията. Не е нормално да разбера от нашия доктор, който е видял в спортен сайт . Сега ще слушаме страшни плачове. Повече въпроси по тази тема към ощипаните моми”, заяви Станимир Стоилов.

"Още след мача срещу Уелс казах, че нашите футболисти няма да участват в неофициални контролки на националния отбор, докато аз съм треньор на Левски", добави Мъри.

Специалистът допълни, че има много дилеми относно стартовия състав за мача с Локомотив. Треньорът ще избира между петимата здрави защитници за заместник на Миланов. Все още не е сигурно участието на Седрик Бардон и Дарко Тасевски.

Стоилов очаква да се получи интересен мач, тъй като и двата отбора са сред водещите в България. „Миналата година ни беше по-лесно, защото се решаваше титлата в двубоя с Локомотив. Беше летен период и условията за игра бяха много по-добри. Мачът беше с голям заряд, а Локомотив не бе играл подобна среща и ние получихме преимущество”, коментира наставникът на Левски.

Стоилов се изказа и в насоката календарът в българското първенство да се промени по подобие на шампионатите в Русия и Украйна.