Старши треньорът на шампионите Станимир Стоилов не пожела да коментира казаното днес от Станислав Ангелов: „ Дави кажа честно тази тема ми е крайно неприятна. Аз каквото съм имал да казвам, съм го казал.Оттам нататък хората от клуба могат да отговарят на тези въпроси”.

Единствено Стоилов каза мнението си по въпроса, че не е гледал с еднакви очи Пелето и останалите в „синия” тим: „ Сигурно е така. Щом от двадесет и пети човек в Левски и освободен като дойдох, стигна до несменяем титуляр и до националния отбор, сигурно е така”.

Според Ангелов, той е говорил за оферта от Селта с треньора, което Стоилов отново потвърди: „ Той дойде да говори с мен за отбора на Селта. Казах му,че от моя страна няма проблем да го пусна. Трябва само да се разберат мениджърите и ръководството на клуба за финансовите условия.

Старши треньорът продължава да твърди, че няма непродаваеми играчи при сините: „ Разбира се, няма непродаваеми. Има нужни за клуба неща, чрез които да върви напред.Левски е над всичко.Няма лични интереси и какво искам аз или друг. По същата логика утре Домовчийски може да каже,че не иска в Левски. Да иска да ходи в Рад Белград. Там ще се развивам и ще взимам сто пъти повече пари”.