Футболистите на Левски получиха почивен полуден. Шампионите нямаха сутрешна тренировка, нещо което се случва за първи път в последните седмици. Те предпочетоха да почиват по стаите си, като малко част останаха във фоайето след закуска. В 18.30 часа „сините” подновяват тренировки.

Тогава ще се разбере какво е състоянието на някои футболисти след не особено коректната игра с Видима. Мирослав Иванов бе изваден принудително, а Ричард получи лош удар в крака в началото на втората част. Нигериецът имаше болки непосредствено след мача.

Лагерът на шампионите напуснаха старши треньорът Станимир Стоилов и изпълнителният директор Наско Сираков. Двамата се върнаха в София, за да наблюдават мача на юношите старша възраст. Треньорът ще има последна възможност да прецени кои от младите сини футболисти да вземе на лагера в Австрия.

Рязкото понижаване на температурите бе прието с нескрито задоволство от страна на футболистите. До края на лагера си в Правец „сините” ще изиграят още една контрола – в събота сутринта срещу кипърския Апоел Никозия.