Бившият старши треньор на Левски Пепе Мурсия даде изключително емоционално изявление, след като напусна Герена.

"Искам първо да благодаря на всички вас, за добрата работа, и чудесното отношение, което имахте към мен. Прекарах хубав период в Левски, дойдох от първия ден с усмивка, и си тръгвам така, но и с още нещо - тръгвам си с Левски в сърцето," сподели Мурсия, и видимо развълнуван извади шалче на "сините" от едно найлоново пликче.

"Трудно е да работиш в друг клуб в България, когато си бил в Левски. Аз вярвам, че ние ще спечелим срещу Берое, и ще сме сред лидерите в първенството. Казвам "ние", защото още се асоциирам с Левски, и така ще бъде винаги. Благодаря на всички, с които работих, на президента, на Георги, на спортния щаб, на персонала, и на футболистите. Благодаря и на феновете на Левски. Отборът завинаги остава в сърцето ми. Не се знае, някой ден може и да се върна в България, защото човек не знае какви нужди ще има, но ми е трудно да си представя да работя за друг клуб, след като съм бил в Левски. Не става дума за някакви различия, просто може би бях прекалено усмихнат и търпелив," отбеляза испанският специалист.

"Разбрах какво е да си в Левски, това е най-популярният и голям клуб в България, който значи много за хората," допълни Пепе Мурсия.

Той си тръгва със своя сънародник Анхел Пинтадо.