Старши треньорът на Левски Пепе Мурсия заяви след загубата от Берое с 0:3, че това е най-слабата контрола на „сините“ от началото на подготовката.

Мурсия коментира и грубия фаул на Аласан Н'Дайе в края на срещата срещу Влади Гаджев, като обяви, че нарушението е било безсмислено.

Припомняме, че в предишните две контроли представителният тим на Левски победи младежката формация с 5:0, а след това играчите на Мурсия направиха 1:1 срещу Локо Сф.

„Това бе много грубо влизаме в края на мача. То бе безсмислено, защото мачът бе свършил на практика. Това бе безсмислено, още повече при все, че ни остават още много мачове и на двата състава“, започна Мурсия.

„Това, което се случи с феновете, не е кой знае колко страшно. Нормално е феновете да не са доволни. Аз също не съм доволен“.

„Това бе най-слабият ни мач. Справедлива бе победата на Берое. Мисля, че са един добре окомплектован състав. Личи си, че колективът е граден отдавна“, сподели мнението си за противника Мурсия.

„Допуснахме грешки и в атака, но като цяло ни липсва добро движение по линии и трябва да сме по-смели“.

„Влади Гаджев има нужда лека-полека да навлиза в игрови ритъм, затова го пуснах. Както видяхме, той знае да играе футбол, а това се видя и на терена днес“, обясни по адрес на национала наставникът. „Влади има характер, той е с дух на победител и на това се дължи поведението му. Мисля, че всичко е в рамките на нормалното“.

„Аз съм доволен от поведението и работата на Валери Божинов. Той е добър професионалист. Знае върху какво трябва да работи и мисля, че ще се подобри“.

„Ние ще си направим изводите от този мач. Играчите трябва да променят мисленето си, а това ще започне от мен. Да се носи фланелката на Левски е голяма отговорност. Работим за привличане на нови, но съм доволен и от настоящия си състав“.

„Не аз съм човекът, който трябва да коментирам съдиите. Тяхната работа е достатъчно сложна“, завърши Пепе Мурсия.