Бившият треньор на Левски Пепе Мурсия извади голямата секира срещу клуба. Испанецът обяви, че няма никакъв начин да съдейства за лиценза на "сините".

Клубът има дълг към него в размер на 30 хил. евро, който трябваше да плати още преди няколко месеца. Преди дни Левски внесе в БФС документи за лиценз. Сред тях имаше и такива за дълга на Мурсия, който бе обявен за разсрочен. Испанецът обаче категорично отрече да е постигал подобно споразумение с бившите си работодатели.

"Често казано, не знам какво става с дълга на Левски към мен. Само съм наясно с факта, че не е платен. Не знам какво говорят от "Герена", но аз не съм подписвал никакво разсрочване. Няма и да го направя. Левски не показа уважение към мен и сега ще страда. Въобще не ме интересува дали имат проблем с лиценза. Осем месеца нито един човек от Левски не се сети да ми се обади. Ей така, за да ми обясни, защо се бавят парите ми. Това за мен не е нормално. Това е тотална липса на уважение. Защо да помагам на Левски?!", коментира Мурсия, цитиран от "Меридиан мач".

Испанецът също така обясни, че в момента не е треньор, но работата му е изцяло свързана с футбола.