Старши треньорът на Левски Пепе Мурсия отново проведе доста интензивна тренировка, но само с топки. Испанецът пак остави играчите си на терена в рамките на един футболен мач – 90 минути.

От състава липсваше Аймен Белаид, който бе на прегледи и се появи по-късно на стадиона. Липсват още Божинов и Мюлдер, но тяхното отсъствие е планирано. На по-облекчен режим продължава да действа Мирослав Иванов. Опитният футболист има досадна травма, която не спира да го тормози с месеци. Очакванията са от утре Левски да тренира в пълен състав, а в следващите седмици той трябва да бъде попълнен и с нови играчи.

В края на сутрешната тренировка Пепе Мурсия благодари на своите играчи за старанието, което вложиха по време на упражненията. Специалистът от Кордоба задължи футболистите си да наблегнат на студената вода след тренировката, която се проведе при сравнително високи температури.

В 18.30 часа Левски пак ще тренира на „Герена“. От 15-ти „сините“ ще влязат в лагерна обстановка. Тяхната лятната подготовка ще се проведе основно в Правец, където условията за работа и хотелската част са отлични.