Играч №1 на 19-я кръг в А група Жереми Манзоро от Славия получи днес своя приз, и сподели, че е мотивиран да даде най-доброто от себе си, въпреки че Славия ще играе във втората шестица в А група.

"Все още сме в началото на подготовката и не може да се говори за конкретни цели. Трябва да играем силно. Мотивиран съм да дам най-доброто от себе си и отборът да изглежда добре. Трябва да намерим себе си, независимо от класирането. В началото на сезона си помислих, че ще се борим за първото място, но после видях, че това няма как да се случи. Радвам се, че успех да направя силни мачове срещу Левски и ЦСКА. Президентът и привържениците са доволни от това. Мотивацията ни е по-голяма срещу по-големите съперници, особено срещу Лудогорец, който е отбор номер 1 в България за момента", каза още френският полузащитник.

Бившият играч на бургаския Черноморец вече свиква с обстановката в България, но не може да говори добре български. "Все още не съм готов да се завърна във Франция. Чувствам се добре тук. Мислех, че Бургас е като Истанбул, но после видях, че разликата е много голяма. Като опознах България, започна да ми харесва. Свиквам с културата тук, но говоря на английски. Българският език ми е много труден, но ще го науча", добави Жереми Манзоро.

Той е сигурен, че шампионът Лудогорец притежава необходимата класа, за да играе във френската Лига 1.