Маркетинг директорът на Берое Ваня Джаферович се оказа част от проекта Big Brother All Stars. Бившият футболист на старозагорския тим намекна за своята "роля" в шоуто на Нова тв още с влизането си в кущата.

"Аз съм Ваня Джаферович, победител в Сървайвър 5. Не вярвах, че няма Ваня мъжко име в България. Аз съм от Хърватия, в България дойдох 2005 година. Бивш професионален футболист", сподели Джаферович.

"След семейството ми, най-голямата ми лична победа е спечелването на Сървайвър. За да спечелиш една игра като Сървайвър няма как да не си интригант и манипулатор. Най-важното в едно риалити е да се абстрахираш от емоциите, да не се влияеш какво е казал един или друг. Или да съжаляваш, че си наранил някой. Дори да е така, трябва да съжаляваш след предаването. По време на предаването няма емоция. За да стигнеш до върха трябва да газиш."

"За Big Brother ще направя съвсем различна стратегия. Там камерите са нонстоп, не можеш да правиш коалиции както в Сървайвър. Тука трябва да си естествен, трябва да си истински. Винаги си имам стратегия. Не знам как ще спечеля Big Brother, ама трябва да го спечеля", каза още маркетинг директорът на Берое.

Освен него в шоуто влязоха още Къци Вапцаров, Деси Слава, Евгени Минчев, Ваня Червенкова, Борислав Атанасов, Йоана и Соня Култуклиева.