Помощник треньорът на Левски Явор Вълчинов заяви след победата над Монтана, че решаващи са били началните 20 минути на второто полувреме.

„Отборът на Монтана ни затрудни много. Може би решаващи бяха началните 20 минути на второто полувреме, което го изиграхме доста силно и успяхме да вкараме два гола. Още на загрявката видяхме, че момчетата не бяха толкова добре концентрирани. Всеки един мач е изключително важен за нас и трябва да го започваме изключително концентрирано още от 1-та минута“, сподели Вълчинов.

„Второто полувреме свалихме топката на земята и започнахме да играем по-активно. Това е Левски. По този начин искаме да играем. Ние се опитваме да играем по един и същи начин. Създадохме положения, дори и първото полувреме на фона на недобрата игра. Вкарахме повече агресия и бяхме възнаградени“, добави асистентът на Стойчо Стоев.

„Наско има още много да даде. Той бе много полезен за отбора. Краев не бе в най-доброто състояние, но успя да вкара два гола. Успяхме да се възползваме от този импулс, който ни даде победата над Черно море. Да се надяваме, че Левски влиза в победен ритъм“, каза още Явор Вълчинов.