Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов коментира слуховете за трансфер в Спортинг Лисабон. В интервю за предаването „Преди кръга“ по Diema Sport стражът заяви, че тепърва ще има раздвижване на трансферния пазар и добави, че вече е на години, на които се замисля и за финансовата страна.

„Когато имаш преднината е нормално да играеш по-спокойно. Не мога да кажа, че сме немотивирани. Така играем по-освободено“, започна Стоянов.

„Аз играя с доста интелигентни и можещи играчи. Те самите знаят къде да застанат. Но на моменти винаги човек може да не види нещо. Старая се да им подсказвам в такива моменти. Това е добре и за защитата, и за мен. Много пъти атаката тръгва от мен. Един добър треньор не е само тактик или само психолог. Това е човек, който знае с какви играчи разполага, как да ги сложи на терена, как да да се отнася към тях, или как да ги гъделичка“, коментира още Стоянов.

„Има слаби вратари, които са дузпаджии и обратното. Така че по-скоро другите спасявания срещу Португалия ме карат да се чувствам доволен. Не мога да кажа, че са ми се вдигнали акциите“, добави Стоянов.

Във връзка със слуховете за Спортинг Лисабон, Стоянов обясни: „Има време. Тепърва се раздвижва трансферният пазар. Отборите от рано си правят панове. Тук се чувствам щастлив. Ще го мислим. Аз съм на години, така че при мен вече започва водещо да е финансовото. Все пак имам и семейство“.