Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов даде интересно интервю за Diema sport, в което коментира треньорската смяна в тима - Бруно Рибейро с Едуард Ераносян, и сподели други интересни моменти около шампионите. "Някои хора не знаят защо са дошли тук според мен. Ние си говорим всеки ден, но според мен ръководството трябва да се намеси и да вземе мерки," заяви Стоянов.

"За мен Бруно Рибейро бе много добър треньор. Аз съм футболист все пак, моята работа е на терена, специалистите могат да коментират. Може би привличането на Ераносян е нормално, заради лошия старт, който направихме. Бруно Рибейро "отнесе пешкира" и е нормално да назначат нов треньор," заяви Стоянов.

"Ние тази година ще имаме проблеми с всички отбори. И срещу Локомотив имахме доста положения, но не отбелязахме и треперихме до последната минута. Хубавото е, че стадионът в Благоевград е с добро тревно покритие, което ще ни позволи да покажем своята игра. Направиха ми доста добро впечатление от Пирин, приличен отбор, освободено играят, без напрежение, и определено мачът ще е труден," отбеляза стражът за предстоящия сблъсък. "Разбира се, надявам се да излезем крайни победители."

"Спекулираме с тази тема два месеца, виждате, че почвам титуляр всеки мач, мисля, че изкарах и доста, въпреки че някои хора се опитват да изкарат, че не е така. Така че на този етап съм тук. Има още две седмици, има още шанс, но на този етап по-голямата вероятност е да остана тук."

"Някои хора не знаят защо са дошли тук според мен. И отпадането от Милсами, лошият старт, изгубената суперкупа, те си мислят, че нищо не се е случило. Но тези, които сме от повече време, го осъзнаваме. Марселиньо, аз, Дяков, Данчо преди контузията, Моци и останалите, които са по-отдавна, осъзнаваме, надявам се, че и новите ще го осъзнаят скоро, и да се върнем, където ни е мястото. Ние си говорим всеки ден, но според мен ръководството трябва да се намеси и да вземе мерки."