Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че предстоящият мач срещу Пирин ще е шампионски.

„Неприятна загуба. Искам да поздравя всички мои съотборници, защото особено през второто полувреме показахме голям характер. Не влязохме добре в мача през първото полувреме, което не е за първи път и си е наша слабост. При 0:0 имахме голово положение, при 1:0 имахме две голови положения“, коментира Стоянов.

„През второто полувреме дори с човек по-малко надиграхме Локомотив. Мога да поздравя моите съотборници за мъжката игра, но за съжаление днес късметът не беше на наша страна. Говорили сме със старши треньор. Нормално е тези, които сме играли повече мачове, ако си осигурим по-рано титлата, да получим почивка“, добави вратарят.

„Имаме моменти колебания в някои домакински мачове. Може би има момент на отпускане в някои ситуации. Борим се за последно. Ако в днешния мач имаше още 5-6 минути или голът на Вандерсон бе паднал по-рано, можеше и да изравним. Няма отпускане и това е видно. Мисля си, че мачът с Пирин ще е шампионски. След днешната загуба всеки един от нас ще бъде ядосан и ще дадем всичко от себе си. Надявам се играта да ни се получи и да имаме спортно щастие. Мисля, че няма да имаме проблеми“, каза още Владислав Стоянов.