Опитният футболист на Левски Владимир Гаджев сподели, че позицията зад нападателя не е най-добрата за него, но въпреки това се старае да дава максимума от възможностите си и да спазва указанията на Стойчо Стоев.

Гаджев говори пред медиите след успеха с 1:0 над Ботев Пд в мач от 10-ия кръг на А група. Единственото попадение в срещата реализира Георги Костадинов.

„Всеки мач играем за победа, със сигурност няма да успеем да спечелим всички мачове до края на първенството, но ще се стремим именно към това. Радващото е, че в последните мачове се получава и печелим. От четвъртък-петък ще мислим за отбора на Литекс и мача в неделя. Нека сега се порадваме на успеха“, сподели Гаджев.

„Тук съм, за да помогна с каквото мога на отбора. Имам сили, нормално е, когато всеки се стреми да печели и феновете ни подкрепят, да се стремиш към това, има адреналин.“

„И в трите мача играя по-напред, зад нападателя, със сигурност не е най-добрата ми позиция, но се старая. Конкуренцията е добра за отбора, за да се раздава всеки по време на мач. Футболистите, с които играя са много работливи и много добри“, каза още Гаджев.