Шампионът Лудогорец излиза срещу Берое от 18 часа в мач от предпоследния, 35-и кръг на А група.

Срещата можете да следите в Gong.bg, да гледате в Gong Play и по телевизия Diema Sport 2, както и да слушате по Дарик радио. 

Лудогорец вече си осигури титлата и е лидер със 70 точки, а третият Берое е с 47 точки в актива си. Старозагорци са с 4 точки пред преследвачите Славия и Локомотив Пловдив, които са с по 43, само два мача преди края на сезона. С евентуални три точки футболистите на Берое ще подпечатат третата си позиция.

В лагера на разградчани почивка получиха Препелица, Кешеру и Моци, които ще участват за Румъния на Европейското първенство по футбол във Франция това лято. 

Очаква се Дяков да е сред резервите, но ако играе в двубоя с Берое ще изравни клубното постижение на Марселиньо със 130 мача за Лудогорец в А група.

Уникална заря за петата поредна шампионска титла ще озари небето над Разград след края на мача. Тя ще е само част от празничното шоу, което ще съпътства последния домакински мач на Лудогорец за сезона, след който отборът ще получи златните медали и трофея за петата поредна титла. 

В тима на Берое пък новината е, че Христо Коилов влиза в щаба на новия треньор на старозагорци Александър Димитров.