Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев влезе в словесен спор с кмета на Разград Веселин Василев. Босът на шампионите е пред Община Разград заедно с протестиращите фенове на отбора.

„Благодаря на хората, които се събират рано сутринта. Стигна се дотук след доста дълги разговори между ръководството на Лудогорец и ръководството на Община Разград по отношение на документацията за търга за концесия на стадиона. Ние изразихме опасения за текстове, които в следващите 35 години ще ни вкарат в неясноти. Ние предпочитаме да подписваме прецизни договори”, заяви Ангел Петричев пред Нова телевизия.

Кметът Василев обаче не му остана длъжен и репликира Петричев.

„Аз съм фен на Лудогорец и нееднократно съм го показвал, включително с последния договор от 5 януари, който позволи на Лудогорец да се регистрира и да вземе лиценз. Имаше инсинуации, в които се коментираше, че община Разград иска да се издържа от футболния клуб. Държа да подчертая, че нямаме претенции за продажба на футболисти, за приходи от телевизионна права, това е много важно”, каза Василев.

Вижте целия спор между Петричев и Василев в прикаченото видео.