Един от най-постоянните футболисти в състава на Левски Роман Прохазка сподели, че в отбора все още не мислят за титлата в България и се надява на победа над Пирин в мача от 16-я кръг на А група.

Двубоят е в неделя от 16.30 часа и можете да го следите в Gong.bg, да го гледате в Gong Play и по телевизия Diema Sport 2, както и да го слушате по Дарик радио.

„Началото беше много трудно. Правихме подготовка с 13 футболисти, много юноши. Не сме мислили, че можем да сме на първото място. После нещата се промениха.Много добри футболисти дойдоха и мисля, че станахме много по-силни. Сега като гледам отбора мисля, че наистина сме силни и можем да бием всеки. Един такъв клуб като Левски иска титли и купи. Това е нормално. Но има много мачове още. Наистина не мислим за титлата. Играем си мач за мач и ще видим. Беше много трудно след Черно море за Купата. Това ми е най-тежкият момент във футболната кариера, но аз съм човек, който гледа напред. След този мач ми беше много трудно наистина. Предложиха ми да остана, аз си помислих и аз бях щастлив тук, и исках да остана. Щастлив съм, че останах, защото мисля, че направих много добре“, коментира Роман Прохазка в предаването „Преди кръга в А група“ по Диема Спорт и добави:

„Като му върви на един футболист може да играе навсякъде. С Живко добре се синхронизирахме и мисля, че стахме добри като двойка. Няма какво лошо да кажа за Стойчо Стоев. Виждате какво направи той с отбора – сега сме на първо място.“

За предстоящия мач с Пирин, Роман Прохазка сподели: „ Направихме хикс на Герена с тях, така че имаме какво да поправим. Вече знаем как да не допуснем това. Искаме да победим и се надявам да стане така.“