Защитникът на Ботев Даниел Златков ще се върне съвсем скоро на терена. Това разкри самият той на почивката на дербито с Локомотив Пловдив пред камерата на Diema Sport.

Известният като БГ Роналдо бранител пропусна голяма част от подготовката заради операция на кръста, но вече е много по-добре, но не беше напълно готов за мача с "черно-белите". Но скоро се очаква да е на терена.

"Възстановяването ми върви добре, за съжаление не можах да се върна за дербито, но скоро ще съм на линия. Не искахме да рискуваме и затова не влязох в дербито. Обстановката в отбора е нормална, момчетата се готвеха сериозно за този мач. Мисля, че нещата са нормални в клуба и всичко е наред", сподели Златков.

Той сподели и вижданията си за предстоящия пролетен дял на шампионата и очакванията за представянето на тима до края на кампанията. Според него, в Ботев сега се работи много по-правилно.

"Освободихме доста футболисти, а взехме само двама. Треньорите казаха, че ще разчитат на наличния състав и ще се представим по-добре. В момента се работи много по-правилно", завърши Златков.