Президентът на Славия Венци Стефанов бе категоричен, че финансовото състояние в клуба не е „тежко“, както се тиражира в последно време. Босът на „белите“ все пак призна, че има известно забавяне на заплатите на футболистите, но в скоро време всичко ще дължимо ще бъде издължено.

„Тежка финансова ситуация в Славия няма. Има известно забавяне на парите. Славия е гарантиран клуб, бюджета, който трябва да се набавя се набавя. Може би направих някои грешки през миналия сезон. Натрупаха се някои задължения. Чистим първо нещата към държавата, а след това ще се изплатим на футболистите“, сподели Стефанов.

„Давам заслуженото на Иван Колев, той направи много за този отбор. Виждаме, че нещо в отбора скърца. Надявам се момчетата да изкарат двата мача на и през пролетта да надградим това, което бяхме започнали да градим с Иван Колев“, коментира още Венци Стефанов след трудната победа над Монтана с 1:0.

„Това са неща между мен и Иван, но той сам прецени да си тръгне. Аз аз съм доволен от неговата работа. Виждате, че губим два или три мача и се спускаме в класирането, както и обратното. Напрежението е голямо, силите са изравнение. Вярвам, че през следващия полусезон ще заемем мястото, което ни се полага. Засега Владимир Иванов е до зимната пауза, след което ще се съберем с ръководството и ще решим как ще продължим нататък. Аз сам не мога да реша“, каза още той.