Президентът на Славия Венцислав Стефанов отговори на Атанас Узунов, който упрекна главния рефер Георги Димитров за загубата на Локомотив Пловдив с 0:3 в Овча купел.

„От този мач не можем да говорим за нивото на съдийството в България. Мога да кажа, че вчера и онзи ден наблюдавах млади съдии, които свириха перфектно. Грешките, които е имало в днешния мач, компетентните органи ще си кажат мнението. Мисля, че грешките бяха и в двете страни, да не кажа, че Славия беше по-ощетеният отбор“, коментира босът на „белите“.

„Явно е направил много грешки, но това ще го отчетат компетентните органи. Не вярвам отсъжданията му да са повлияли на крайния резултат. Може би те повлияха резултатът да е само 3:0, можеше да е и 5:0. Ако Наско Узунов имаше син, сигурно и той щеше да стане съдия. Важното е дали можеш или не можеш. В крайна сметка, синовете не могат да достигнат качествата на бащите си. Така е във футбола, предполагам, че така е и в съдийството“, каза още той.

Стефанов за пореден път се опита да парира въпросите за треньорския пост в тима, който в момента е заеман от Владимир Иванов.

„След края на полусезона ще се съберем с ръководството и ще решим какъв ще бъде треньорският щаб за догодина. Мартин Кушев винаги е добре дошъл в Славия, но и той няма лиценз“, допълни Венци Стефанов.